Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum er et kulturhistorisk museum i Tyssedal og Odda i Hordaland soccer t shirt sayings. Museet dokumenterer og formidler Odda og Tyssedal sin industrihistorie where to buy reusable water bottles, og mer generelt historie knyttet til elver og vann, vannkraftproduksjon, elektrisitet, kraftkrevende industri og samfunnet rundt.

En hovedattraksjon er kraftstasjonen Tysso I, tegnet av arkitekten Thorvald Astrup (1876–1940) i senhistorisk stil og oppført i årene 1906–18. Stasjonen inneholder maskiner, installasjoner og kontrollrom som spenner over en driftstid fra 1908 til siste aggregatet ble slått av i 1989.

AS Tyssefaldenes gamle administrasjonsbygning fra 1914 rommer i dag et museum med utstillinger, bibliotek, arkiv, foto- og lydsamling og filmsal der en viser billedspillene «Industrieventyret», «Borna på Bakke» og «Arven» what are football socks called. Den faste utstillingen, «Det store spranget», handler om den første industrialiseringsfasen i Odda.

Til museumsanlegget hører også arbeiderboligene i Folgefonngata 9, 11 og 13 i Odda childrens football tops.