Qolleh-ye Gol Kan (persiska: قله گل کن) är en bergstopp i Iran. Den ligger i provinsen Khorasan, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Teheran. Toppen på Qolleh-ye Gol Kan är 1 399 meter över havet where to get cheap football shirts, eller 144 meter över den omgivande terrängen running waist pack with water bottle. Bredden vid basen är 1 steel bottles for drinking,2 km.

Terrängen runt Qolleh-ye Gol Kan är platt åt nordost, men åt sydväst är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Kūh-e Chāh-e Cheshmeh, 1 607 meter över havet, 3,1 km söder om Qolleh-ye Gol Kan. Runt Qolleh-ye Gol Kan är det mycket glesbefolkat, med 5 invånare per kvadratkilometer. Trakten runt Qolleh-ye Gol Kan är ofruktbar med lite eller ingen växtlighet.

Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 22 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 34&nbsp how tenderize meat;°C, och den kallaste är januari, med 5 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 153 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 45 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 1 mm nederbörd.