D’Arcy Island Marine Park är en park i Kanada. Den ligger i countyt Capital Regional District och provinsen British Columbia, i den södra delen av landet, 3 600 km väster om huvudstaden Ottawa. D’Arcy Island Marine Park ligger 27 meter över havet. Den ligger på ön D’Arcy Island.

Terrängen runt D’Arcy Island Marine Park är platt. Den högsta punkten i närheten är Mount Work, 449 meter över havet, 15,7 km väster om D’Arcy Island Marine Park. Trakten är tätbefolkad. Närmaste större samhälle är Saanich, 7,0 km väster om D’Arcy Island Marine Park. I trakten runt D’Arcy Island Marine Park finns ovanligt många namngivna halvöar, bukter, öar, rev, militära platser och landformer på havets botten.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är november, med 3 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 272 millimeter. Den regnigaste månaden är december, med i genomsnitt 180 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 21 mm nederbörd.